Stensättning av trädgårdsgångar

Planteringen och landen är klara i trädgården. Det enda som är kvar att göras nu är stensättningarna av gångarna. Det är verkligen någonting som behöver göras för just nu känns det som att det saknas något. Det gör väl inte det egentligen, för jag menar det går att se trädgården och hur det ser ut och det känns som att jag borde kunna göra något mer för att göra trädgården lite roligare. Som den är nu så är det bara blommor i fina land, men stensättning och gångarna som RB sten & design lägger kommer förhoppningsvis att förvandla hela trädgården och göra så att den känns mer som en enhet också.

Nu kanske det låter som att jag har kommit på det här med stensättning i efterhand men det har jag inte gjort, utan det var planen från början. Dock så tyckte de på RB sten & design att det skulle vara bättre att börja med planteringen och göra stensättningen sist och eftersom det faktiskt är de som jobbar med det så tänkte jag att visst, då gör vi så. Hade jag bara gjort i ordning trädgården på egen hand så hade jag definitivt fixat med stensättningen först och skött planteringarna efteråt och det är verkligen det som jag tycker är det bästa att göra. Av alla dessa olika tjänster och allting som man faktiskt kan göra så tycker jag att det är smart att få hjälp från trädgårdsmästare och hantverkare som kan sina saker så att trädgården faktiskt blir så som jag vill ha den och att alla blommorna och växterna överlever och fortsätter att blomma i flera år framåt också.