Isolering av fönster

Det gör stor skillnad för elpriset och priset för värmen om man har fönster som är ordentligt isolerade eller inte. Man kanske inte tror att det gör så stor skillnad, men jag kan lova dig att det gör det. Vi har vårt hus här i Nynäshamn och när vi flyttade hit för några år sedan så tyckte vi att vi hade ganska hög elräkning men så tänkte vi att det kanske var normalt. Vi flyttade från en lägenhet till en villa och tänkte att det kanske bara är så det är att det kostar så mycket och att man bara fick acceptera det. Men tydligen så var det inte så och det fanns ganska mycket annat att tänka på.

Fick tipset om att det kunde vara våra stora fönster från Nynäshamn Fönsterservice AB som visserligen var fina men som gjorde att värmen försvann ut. Så vi tog hit de från Nynäshamn Fönsterservice AB igen och frågade dem och de sa att det stämde bra och att fönsterna behövde isoleras. Att vi borde ha tagit deras hjälp med installationen också. För vi köpte bara fönsterrutorna från dem där tidigare och satte sen upp dem själv men tydligen var det en stor miss och vi borde ha sett till att gå och få hjälp med service av våra fönster istället.

Jag måste själv säga att jag tycker otroligt bra om de som jobbar på Nynäshamn Fönsterservice AB. De var väldigt trevliga och inget anklagande alls utan de såg till att hjälpa oss med våra fönster och att stärka isoleringen och efter det så har vår elräkning inte alls varit lika hög och vi har dessutom haft det betydligt varmare inomhus. Så det var verkligen en win win situation med isoleringshjälpen av fönsterna från Nynäshamn Fönsterservice AB.